Motor vering afstellen

Het persoonlijk afstellen van de crossmotor vering is zeer belangrijk, het rijtuig of vervangend veringelement word gewoonlijk geleverd met een basisinstelling wat prima kan zijn voor de gemiddelde rijder met een gewicht dat door de fabriek als maatstaf is gebruikt. In de praktijk blijkt dit vaak niet het ideaal te zijn en is een aanpassing van de setup de uitkomst om meer rijplezier te creëren.

De basis begint met een balans. De crossmotor moet de juiste spiralen en/of luchtdruk hebben die bij jouw gewicht, rijstijl en het bouwjaar van de motor horen. Dit is de eerste en ook de belangrijkste stap om het optimale uit de veerweg van uw rijtuig te gaan halen. BUXUR heeft een grote hoeveelheid aan verschillende motorveringen op voorraad en kan u daarmee snel en correct mee van dienst zijn. Voor advies over de bepaling van het juiste balans kunt u altijd bellen!

Basis goed? Dan kunnen we in detail gaan treden. De productie instellingen van de motor of veringcomponent is vaak afgesteld op ondergronden die we in de praktijk niet snel zullen zien. Door de juiste modificatie en uw persoonlijke voorkeuren hierin toe te passen valt er veel winst te behalen op het gebied van veiligheid, comfort en rijplezier en daardoor ook direct op uw prestaties. Door de vele referenties die BUXUR heeft in veelzijdige, verschillende disciplines zal de uitkomst van uw gepersonaliseerde aanpassing direct bevorderlijk zijn op uw prestaties. BUXUR geeft garantie op elke aanpassing die er toegepast word en zal u daar in de praktijk ook mee gaan ondersteunen en ervoor zorgen dat u altijd tevreden gaat zijn! Zo staat de servicebus elke week op een willekeurig circuit om voor u van dienst te zijn. Waar en wanneer de bus ergens staat kunt u zien op Instagram.

VOLG ONS:

WIJ ZIJN BEREIKBAAR MAANDAG – ZATERDAG

09:00 – 17:00

CONTACT